advertentie Banner SNLR.nl

Floor Jansen

Seizoen weer begonnen voor Osse hockeyers

De mannen en de vrouwen van Mixed Hockey Club Oss begonnen vorig weekend aan het seizoen. Althans, dit stond op het programma. De vrouwen speelden tegen titelfavoriet Almere, terwijl de wedstrijd van de mannen werd afgelast.

Dames 1

In het eerste competitieduel van de vrouwen werd tegen Almere in de laatste seconde de wedstrijd uit handen gegeven (3-4). Toch heeft speelster Karen Festen alle vertrouwen in een goed seizoen, waarin handhaving het doel lijkt te zijn. De dames komen dit seizoen uit in de overgangsklasse. Dat Festen en haar teamgenoten het niveau aankunnen hebben ze donderdagavond bewezen. De bekerwedstrijd in de Gold Cup werd namelijk met 3-2 gewonnen van tegenstander Helmond:

Heren 1

Ook de mannen hebben een duidelijk doel voor ogen: kampioen worden. Halverwege het seizoen werd de competitie afgelast, terwijl de heren van MHC probleemloos op de eerste plaats stonden. Ook de eerste competitiewedstrijd van het huidige seizoen ging niet door, waardoor de heren meteen mogen beginnen aan een inhaalslag. Dankzij een zeer succesvolle voorbereiding en het duidelijke doel voor ogen hebben de mannen er het volle vertrouwen in, dat ook zij volgend seizoen in de overgangsklasse mogen uitkomen. Aldus speler Marijn Dollevoet:

De mannen mogen zondag dan eindelijk beginnen aan hun seizoen. Zij spelen tegen Shinty uit Driebergen-Rijsenburg. Ook de vrouwen komen in actie, zij reizen af naar Amstelveen voor hun eerste driepunter van het seizoen.