advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Heroes Den Bosch

Selectie Heroes Den Bosch compleet door komst Scott Thomas

Basketballclub Heroes Den Bosch heeft de Amerikaanse power-forward Scott Thomas vastgelegd als nieuwe speler. Daarmee is de selectie voor het komend seizoen rond.

De 30-jarige Thomas is 2.00 meter lang en speelde bij diverse clubs in België. Vanwege een goede baan in Amerika stopte hij twee jaar geleden met professioneel basketball maar bleef hij wel actief in diverse leagues in Ohio. Mede op aandringen van de Bossche clubleiding gaat Thomas nu dus weer serieus aan de slag.

Scott Thomas kijkt daar zelf erg naar uit: “Petje af voor de vasthoudendheid van Heroes. Juist vanwege corona leek alles onzeker, ook in mijn werk. Uiteindelijk is er over de laatste maanden een band ontstaan en zijn we tot goede afspraken gekomen. Ik heb het team zien ontstaan en ben ervan overtuigd dat er een goede balans is gevonden, waaraan ik zeker nog kan toevoegen. Ik heb dan wel twee seizoenen niet in Europa gespeeld, maar train al vanaf maart op dagelijkse basis en ben in prima shape. Ik kan niet wachten om zowel in de Nederlandse competitie als de FIBA EuropeCup m’n tanden te laten zien!”

De selectie van Heroes Den Bosch bestaat nu uit 11 contractspelers en wordt aangevuld met vier spelers uit de eigen Basketball Academy.