Silly's terug in Berghem met tijdelijke frietkot

Snackbar Silly's keert eind november terug met een tijdelijke frietkot op de Julianastraat in Berghem.

Vijf maanden geleden brandde het cafetaria tot de grond toe af, vermoedelijk door kortsluiting. "We gaan units plaatsen op het terras om daar een tijdelijke frietkot in te huisvesten", vertelt eigenaar Robbert Lohstroh. "Er komen 25 zitplaatsen, een bestelzuil zoals bij McDonalds en er komt een bezorgdienst. Op elektrische fietsen gaan we online bestellingen bezorgen op adressen in Berghem."

De units komen voor de bouwplaats te staan, zodat de nieuwbouw op de plek van de afgebrande zaak gewoon door kan gaan. "De vergunningen zijn binnen, we beginnen vrijdag met graafwerkzaamheden", zegt Lohstroh. Na het afbranden van de zaak op 21 juni dit jaar hebben eigenaren Robbert en Sil Lohstroh veel steun gehad. "Die kwam uit alle hoeken, uit het dorp en van collega's. En nu zijn de reacties op het nieuws dat we weer opengaan ook massaal en erg positief", aldus Robert.

De pop up snackbar is gebouwd in Uden en staat klaar om naar Berghem te worden vervoerd. Het gebouwtje is tijdelijk, Lohstroh gaat uit van zeker een jaar. Eind november gaat pop up Silly's open.

advertentie

Lees ook deze artikelen