advertentie Banner Trined

Slagerij en bakkerij met Marokkaanse en Nederlandse producten: ‘een uniek concept’

Aan de Helftheuvelpassage in Den Bosch opent volgende week zaterdag een bijzondere onderneming: een slagerij en een bakkerij met Marokkaanse en Nederlandse producten, onder één dak.

Azzdin El Hamdaoui - samen met Mohamed El Gholabzouri – de bedenker van het concept van boucherie Vlijmscherp en boulangerie Broodnodig, ziet het als een bijzonder project.

“Twee werelden onder één dak en dan ook nog eens een combinatie. Voor zover ik weet is dat wel een uniek concept.  Je vindt hier kaasbroodjes, worstenbroodjes en kilobroden en daarnaast de Marokkaanse ronde broden en stokbroden.”

(Tekst loopt door onder de video)

De opening van de zaak is volgende week zaterdag. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De eerste reacties zijn volgens El Hamdaoui positief: “We horen van mensen dat ze ons het beste wensen, zelfs dat ze graag samen willen werken of hier willen werken.”

Een nieuwe zaak in coronatijd openen is een riskante onderneming, maar dat zorgt in de ogen van El Hamdaoui niet voor grote problemen: “Gelukkig hadden we ons concept daarop aangepast, want we zijn vooral afhaal. Het is niet dat we denken dat we corona heel hard gaan voelen.”