Rachelle Fotografie

Slordig spel zorgt voor nederlaag bij Dynamico

Een pijnlijke nederlaag voor de handballers van Dynamico zaterdag. Het Oss/Heesche team speelde tegen GHV in Goirle te slordig, waardoor het steeds in de achtervolging moest. Dat kwam de heren duur te staan: 27-25 werd de eindstand.

In de eerste helft leek het redelijk gelijk op te gaan. GHV had telkens het initiatief qua score, maar Dynamico kwam elke keer weer terug. De ruststand: 13-13. De eerste twintig minuten van de tweede helft borduurden voort op het spelbeeld van de eerste helft, maar de spelers uit Oss delfden steeds weer het onderspit. Slordig balverlies resulteerde in snelle breaks tegen en een grote achterstand. 20-15 en 21-16 waren de grootste achterstanden.  

De laatste negen minuten kwam Dynamico even terug, door meerdere aanvallen van onder meer Chiel van Iperen. Het team ging van 23-19 naar 26-25 en leek een comeback te maken, maar dat scenario ging niet door, omdat de Goirlese keeper een spectaculaire save maakte. In de tegenaanval forceerde GHV nog een strafworp, waarmee het duel beslist en 27-25 de eindstand werd. Daarmee heeft de thuisploeg Dynamico ingehaald op de ranglijst.