advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Snorfietser rijdt ongeoorloofd op rijbaan in Oss, negeert stopteken en vlucht weg van politie

Een snorfietser die dinsdag in de wijk Ruwaard in Oss op de rijbaan reed, in plaats van op het fietspad, liet zich niet zonder verzet staande houden. Ondanks het negeren van een stopteken en een poging tot wegvluchten, heeft de politie de bestuurder alsnog twee bekeuringen weten te geven.

De snorfietser werd dinsdagavond rond 21:15 uur opgemerkt door een aantal surveillerende agenten. Zij wilden daarop de bestuurder controleren en gaven hem zodoende een stopteken. Tevergeefs, want de snorfietser ging er vandoor.

Ondanks menigmaal claxonneren bleef de bestuurder het stopteken negeren. Hij vluchtte tussen een paar paaltjes door weg, waardoor hij niet direct staande gehouden kon worden.

Succes

Het kenteken bracht de politie daarna alsnog naar een adres en eigenaar aan de Staringstraat, maar ook daar besloot de bestuurder voor de politie weg te vluchten.

Dat bleek zonder succes, want de eigenaar van de snorfiets is alsnog voorzien van een tweetal verbalen voor het negeren van een stopteken en het rijden op een rijbaan, waar dat niet toegestaan is.