advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Stichting Carnaval Berghem telt met ‘Leutvolle Knollen Kalender’ af naar carnaval 2022

Een fraai vormgegeven kalender, compleet met illustraties, anekdotes, archieffoto’s en QR-codes waarachter ruim twee uur beeldmateriaal schuilgaat. Dat is de ‘Leutvolle Knollen Kalender’.

De weekkalender is een initiatief van Stichting Carnaval Berghem, als alternatief voor carnavalskrant ‘De Pisknol’. Het is de bedoeling dat bewoners van Het Knollenrijk door middel van de kalender een jaar lang kunnen aftellen naar carnaval 2022. Een team van ruim tien personen heeft zorg gedragen voor het samenstellen, ontwerpen, illustreren en drukken van de kalender.

Ruim zeventig bezorgers gaan vrijdag tot en met dinsdag langs de deuren in Berghem. De kalender is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is mogelijk. De gehele opbrengst komt dan ten goede aan de activiteiten van de Stichting Carnaval Berghem.

Ondanks het feit dat de Leutvolle Knollen Kalender goed gevuld is met archiefbeelden, wil de Stichting Carnaval Berghem graag nog meer oude carnavalsfoto’s of -video’s ontvangen. Mensen die materiaal hebben, mogen dat sturen naar archief@knollenrijk.nl.