advertentie Banner SNLR.nl

Stikkerplaquette voor voormalig gedeputeerde Pauli

In de vergadering van Regio Zuid dinsdag heeft het hoofdbestuur van de VVD de leden Bert Pauli, Carolien Angevaren en Johan van Miltenburg de mr. D.U. Stikkerplaquette uitegreikt.

De Stikkerplaquette is genoemd naar de eerste voorzitter van de VVD en wordt uitgereikt aan diegenen die minimaal 20 jaar een politieke functie hebben gehad.

Bert Pauli is twintig jaar actief geweest in het openbaar bestuur als raadslid van de gemeente Den Bosch, fractievoorzitter en wethouder in dezelfde gemeente. In 2011 werd hij Gedeputeerde voor de Provincie Noord-Brabant, waar hij onlangs afschied nam.

Carolien Angevaren is begonnen als lid van Provinciale Staten en vervolgens burgercommissielid Sociale Zaken en Arbeidsmarkt geweest in Cuijk. Daarna was zij raadslid en fractievoorzitter in die gemeente. Tenslotte was ze lid van het Algemeen Bestuur van Waterschap Aa en Maas.

Johan van Miltenburg was lid van de raadcommissie FES in Den Bosch en fractievoorzitter voor de VVD in het Algemeen Bestuur van het Waterschap Aa en Maas.