advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Supermarkten gaan producten inzamelen voor Osse voedselbank

Bij twee Albert Heijn supermarkten in Oss kunnen klanten van 7 tot en met 13 december extra producten kopen voor de voedselbank. Ook houden winkels een statiegeldactie voor de Osse voedselbank.

De organisatie van de voedselbank is heel blij dat deze supermarkt gaat helpen met extra producten. “We kunnen door het virus dit jaar echt niet aan vrijwilligers vragen een dag lang te flyeren en producten in te zamelen”, aldus campagneleider Henk Snijders van de Osse voedselbank.

Deze actie wordt gehouden om in deze tijd iets te kunnen doen voor de voedselbank. “Vorig jaar hadden we samen met de voedselbank een fantastische actiedag bij een groot aantal winkels in de hele regio. Toen we hoorden dat deze door het coronavirus dit jaar is afgeblazen, vonden mijn collega Kate Vrijhoef van de AH Burchtplein en ik dat we toch wat moesten doen, zegt Olaf Fleuren van AH Sterrebos.

Verder kunnen er bij deze twee supermarkten en op verschillende andere plaatsen in de regio nog de hele maand december Douwe Egberts Spaarpunten ingeleverd worden. Voor de punten geeft DE pakken koffie aan de voedselbanken.