advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

The Voice-talenten uit de regio uitgeschakeld vlak voor de liveshows

Evie van der Heijden uit Heeswijk-Dinther en Bram Sangster uit Den Bosch hebben zich niet geplaatst voor de liveshows van The Voice of Holland. Ze kregen in eerste instantie een van de twee beschikbare stoelen voor de halve finale, maar werden daarna allebei vervangen door een andere kandidaat.

Van der Heijden zong in The Knock-outs van het RTL4-programma het nummer Nobody's perfect van Jessie J. Coach Jan Smit was trots op haar prestatie, maar zou nog wat meer performance van haar willen zien. Kandidaat Jasper, die zo nerveus was dat hij zijn optreden moest afbreken, nam haar plaats in na een herkansing. "Dan gaat mijn coachhart spreken: Jasper heeft veel meer hulp nodig dan Evie. Dat is een compliment voor haar", zei Smit. Van der Heijden barstte in tranen uit. "Ik ben trots op mezelf dat ik hier heb gestaan", sprak ze tot slot. 

Ook Sangster was dichtbij de volgende ronde, maar moest op het nippertje het programma verlaten. Coach Anouk verkoos het laatste optreden van Lucas boven de stagiair in ziekenhuis Bernhoven in Uden. "Bloedspannend", vond Sangster het. Hij speelde achter de piano het nummer Blue jeans van Lana del Ray. Coach Anouk had het liefst drie kandidaten meegenomen en zei 'sorry' toen ze Sangster elimineerde. "Ik denk dat ik alleen maar trots kan zijn dat ik zo ver gekomen ben", was zijn eerste reactie.