advertentie Banner SNLR.nl

Theater aan de Parade gestart met online voorstellingen

Theater aan de Parade in Den Bosch is gestart met virtueel theater, elke avond is er online een nieuw klein programma te zien.

Artiesten, theatermakers en partners van het theater zijn gevraagd om een korte voorstelling of klein filmpje te maken. Elke avond om 20.00 uur gaat dit online. Daarnaast zullen er ook registraties gedeeld worden. 

"We willen als theater een bijdrage leveren. Het zijn zware tijden en ik wens iedereen sterkte om deze moeilijke periode door te komen", zegt directeur Alex Kühne.

De aftrap van het virtuele 'Theater aan de Parade Deelt' was gisteravond voor theatermaakster Kirsten van Teijn.

Ze nam thuis op de bank in St. Michielsgestel een filmpje op.  "Mijn werk is verhalen vertellen en ik mis het contact met collega's en het in gesprek zijn met publiek. Ik wil mijn verhaal delen als troost en energie naar jullie toe. Maar ik krijg er zelf ook energie van. We zullen doorgaan, dat is de vipe waarin ik zit", aldus Van Teijn die met heel haar hart hoopt dat theaterfestival Boulevard van 6 tot en met 16 augustus wel door kan gaan. 

Vanmiddag om 14.30 uur gaat de anderhalf uur durende jeugdvoorstelling 'Het verhaal van het verhaal' van Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel online. 

 

We zullen doorgaan, dat is de vipe waarin ik zit.

• Kirsten van Teijn - Theatermaakster