Toneelstuk uit 2016 van toneelvereniging 'De Megense Comedie' op Youtube te zien

Het toneelstuk 'Drie is teveel', dat toneelvereniging De Megense Comedie in 2016 heeft gespeeld, is volgend weekend terug te zien op Youtube.

Daar heeft de Megense toneelvereniging voor gekozen omdat repetities en uitvoeringen er voorlopig niet in zitten, vanwege de coronamaatregelen. "Wij hopen dat we  hiermee veel van onze vaste bezoekers en andere geïnteresseerden een plezier doen en we hopen elkaar natuurlijk zo snel mogelijk weer live en in goede gezondheid te kunnen ontmoeten."

Daarnaast is het een 'klein eerbetoon' aan Wim Goossens, één van de spelers van De Megense Comedie. Hij is enkele weken geleden overleden. 

'Verrukkelijk'

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 maart kunnen geïnteresseerden via Youtube het toneelstuk, dat geschreven is door J. Blaaser Senior en Junior, via de computer weer helemaal herbeleven. "Het is een verrukkelijke komedie en we hopen dat we alle kijkers hiermee een plezier doen", aldus de toneelvereniging.

De mensen die het toneelstuk 'Drie is teveel' willen zien, kunnen zich aanmelden via info@demegensecomedie.nl of via de website https://www.demegensecomedie.nl/. Daarbij is het van belang om aan te geven wanneer er gekeken wordt, zodat de juiste link kan worden toegestuurd.