advertentie Banner Trined

TOP Oss op weg naar de middenmoot

TOP Oss pakt de laatste tijd opeens veel punten. Vrijdagavond wil TOP de goede lijn doorzetten tegen Jong FC Utrecht. Bij een overwinning kunnen de Ossenaren aanvoerder van het rechterrijtje worden.

TOP Oss pakte zeven punten in de laatste drie wedstrijden en zag het zelfvertrouwen groeien en groeien. De volgende horde voor de Osse ploeg is Jong FC Utrecht. Die ploeg staat voorlaatste in de Keuken Kampioen Divisie en verloor zes van de acht wedstrijden. Trainer Klaas Wels verwacht een overwinning en zodoende nog verder te stijgen op de ranglijst. Hij ziet in Jong FC Utrecht een hardwerkende ploeg met jonge voetballers die ze niet mogen onderschatten:

Trainingsachterstand

TOP Oss zit in een luxepositie omdat ze geen coronagevallen hebben binnen de selectie en staf. Op de ochtend van de wedstrijd tegen FC Den Bosch was het even schrikken toen drie spelers en een medewerker positief waren getest op het virus. Tijdens de wedstrijd bleek dat toch niet zo. Alle spelers hebben woensdag de training kunnen hervatten, op de lang geblesseerden Philippe Rommens en Grad Damen na. Zij zijn dan ook niet beschikbaar tegen Jong FC Utrecht. Jarni Koorman is nog een vraagteken voor dat duel.

TOP Oss wacht de komende tijd een druk programma. In een tijdbestek van tien dagen worden vier wedstrijden afgedaan, terwijl de wedstrijd vóór FC Den Bosch tien dagen daarvoor was. Wels paste de training aan voor de spelers die de wedstrijden speelden. De rest bleef intensief trainen. De wedstrijd tegen Jong FC Utrecht begint vrijdagavond om 18.45 uur.