advertentie Banner SNLR.nl

TOP Oss komt met tegemoetkoming seizoenkaarthouders

TOP Oss heeft dinsdag bekendgemaakt hoe de club seizoenkaarthouders tegemoet wil komen die nog wedstrijden te goed hebben.

Door de coronacrisis is de Keuken Kampioen Divisie vroegtijdig ten einde gekomen en zijn niet alle wedstrijden gespeeld. Er stonden voor TOP Oss nog negen wedstrijden op het programma, waarvan vijf in het eigen Frans Heesen Station.

Seizoenkaarthouders van TOP Oss die tickets hebben gekocht voor de resterende niet gespeelde wedstrijden hebben twee opties. Ze kunnen de resterende vijf wedstrijden die nog tegoed waren laten schieten. Bij deze optie, waarbij geen beroep gedaan wordt op de tegemoetkoming, blijft de financiële schade volgens de Osse club beperkt.

De tweede optie, de daadwerkelijke tegemoetkoming, betreft een zogenoemde coronavoucher waarbij seizoenkaarthouders voor vijf wedstrijden in het nieuwe seizoen een extra ticket kunnen bestellen.

Op de website schrijft de club de wijze waarop het seizoen ten einde is gekomen te betreuren en dankt de club de supporters. "Niet meer naar de plek waar je thuiskomt. De plek waar je graag staat, zit, juicht en zingt. De deur die altijd open staat ging op slot. Dat spijt ons. We hadden je graag meer willen geven. Jij was erbij tot het te vroege einde. Je was er altijd. In de stilte bleef jij geduldig. Je bleef hopen en weten; voetbal komt terug. Jij hield je club op één in het belang van ons voetbal. Oprecht, dankjewel daarvoor."