advertentie Banner Trined

TOP Oss maakt al vier keer doelpunt van de week

Voor de vierde keer dit seizoen is een speler van TOP Oss de maker van het mooiste doelpunt van de week. Dit keer was het Kyvon Leidsman; hij scoorde de 2-0 in de derby tegen FC Den Bosch.

TOP Oss maakte dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie pas acht doelpunten - alleen Helmond Sport en FC Dordrecht scoorde minder. Toch was de helft van dit aantal goed voor de eretitel ‘’Doelpunt van de week.’’ In vier van de vijf laatste speelronden wist een speler van de Osse ploeg deze prijs binnen te slepen. Daarmee bezit TOP deze prijs even vaak als alle andere Keuken Kampioen Divisie teams bij elkaar opgeteld.

Spelers van De Graafschap, Roda JC en FC Den Bosch sleepten de prijs al eerder binnen. Hierna was het voor het eerst de beurt aan TOP Oss toen Jarni Koorman op fraaie wijze de 2-2 tegen SC Cambuur maakte. Nadat in speelronde vijf MVV tekende voor het doelpunt van de week (tegen TOP) was het driemaal op rij de ploeg uit Oss die de bal het mooist afrondde. Dennis van der Heijden met zijn afstandsschot tegen Dordrecht en Cas Peters die de wedstrijd tegen Telstar in de blessuretijd gelijk trok. Nu kwam de mooiste goal van de schoen van Kyvon Leidsman, die zijn tweede van het seizoen binnenschoot.

Bekijk in onderstaande link het doelpunt: