advertentie Banner Trined

TOP Oss naar Almere voor eerste overwinning van het seizoen

TOP Oss kent een slechte seizoensstart. De eerste twee duels werden verloren. Trainer Klaas Wels had in de laatste wedstrijd tegen Roda JC vooral in de aanval tactische aanpassingen gemaakt.

Klaas Wels begon het duel met drie aanvallers. Ondanks de 3-0 nederlaag heeft Wels vertrouwen in de uitwedstrijd van dinsdagavond. Uit tegen Almere City FC gaan ze op jacht naar de eerste overwinning van dit seizoen.

Slechte start

Trainer Klaas Wels ziet de nederlaag niet als een afgang. Zijn tactische aanpassingen zag hij voor een gedeelte als een succes. Volgens Wels brengen de jongens het maximale, en gaan ze hierdoor nog een hoop punten pakken. ‘’We zijn ons aan het ontwikkelen. We zijn bezig aan het opbouwen van een team. De selectie met veel nieuwe spelers heeft tijd nodig om aan elkaar te wennen.’’ Wels ziet veel positieve vorderingen binnen het team en heeft vertrouwen in de rest van het seizoen. Voor de wedstrijd tegen Almere beschikt hij over een ruime selectie. Zo behoort  Jarni Koorman nu officieel tot de Osse selectie. Ook Olivier Rommens is terug van een blessure. 

Tekst gaat verder onder de video

Nieuwe talenten

TOP Oss was deze zomer erg actief op de transfermarkt. In totaal kwamen er tien nieuwe spelers. Een van die nieuwkomers is Ruben Roosken. De aanvallende verdediger maakte de eerste wedstrijd van het seizoen als invaller zijn debuut. De wedstrijd hierna tegen Roda mocht hij in de basis starten. Roosken verwacht van grote waarde te kunnen zijn voor de Ossenaren. Met zijn inzicht en aanvallende kwaliteiten hoopt hij van grote waarde te zijn.

Almere staat op de 6de plaats. De eerste wedstrijd van het seizoen was thuis tegen MVV Maastricht, deze eindigde zonder doelpunten. De tweede wedstrijd werd op spectaculaire wijze gewonnen. Tegen Excelsior werd het 4-6.