TOP Oss start met vijftien spelers aan nieuw seizoen

TOP Oss vatte woensdagochtend het seizoen 2019/2020 aan. Slechts 13 veldspelers en 2 keepers stonden op het veld van het Frans Heesen Stadion.

"Een doelman, centrale verdediger, rechtervleugelverdediger, aanvallende middenvelder en twee centrumaanvallers; daar zijn we nog naar op zoek", vertelde trainer Klaas Wels na afloop van de eerste training. Directeur Peter Bijvelds geeft de prioriteit aan het aanvallend versterken van het elftal. Dat bleek dinsdagavond al, toen bekend werd dat aanvallende middenvelder Lars Hutten de komende twee seizoenen bij TOP speelt. Hutten ontbrak woensdag nog op de training.

Vertrekkers en nieuwkomers
"De kans dat Hüseyin Dogan blijft, schat ik op slechts één procent", aldus Bijvelds. Middenvelder Jordy ter Borgh traint momenteel mee met AS Trencin in Slowakije. De leiding is bezig om de uitleenbeurt van Ragnar Oratmangoen van NEC te verlengen. Ook heeft de club interesse om Delano Ladan en Hennos Asmelash opnieuw van ADO Den Haag te huren. Daarnaast stonden er woensdag vier proefspelers op het veld: Giovanni Büttner (die naar alle waarschijnlijkheid snel een contract zal tekenen), Jordy Vleugels, Karim Loukili en Pontus Gitselov.

advertentie

Lees ook deze artikelen