advertentie Banner SNLR.nl

TOP Oss vermijdt deze zomer eigen stadion

Het complete oefenprogramma van TOP Oss is bekend. Daaruit blijkt dat de ploeg van Klaas Wels geen enkele wedstrijd speelt in het Frans Heesen Stadion.

De oefencampagne van TOP Oss kent sterke tegenstanders. De eerste wedstrijd speelt TOP op dinsdag 9 juli in Delden tegen degradant Excelsior. Hierna volgen drie Eredivisietegenstanders: Willem II (zaterdag 13 juli om 12.00 uur in Oisterwijk) en promovendus RKC Waalwijk (dinsdag 16 juli om 17.00 uur in Herpen).

Ook de vierde wedstrijd wordt in Herpen gespeeld. De Graafschap, dat net als Excelsior degradeerde naar de eerste divisie, verschijnt op zaterdag 20 juli om 14.00 uur aan de aftrap.

De laatste drie oefenwedstrijden zijn MVV Maastricht-TOP Oss (vrijdag 26 juli om 19.00 uur in Maastricht), TOP Oss-Umm-Salal SC (dinsdag 30 juli om 17.00 uur in Overasselt) en Jong FC Utrecht-TOP Oss (vrijdag 2 augustus om 14.00 uur op Zoudenbalch in Utrecht). 

Volgens het conceptprogramma van de KNVB opent TOP Oss het nieuwe seizoen officieel met een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax op vrijdagavond 9 augustus.