advertentie Banner SNLR.nl

TOP stort bij voorsprong in elkaar tegen FC Volendam

Een slecht laatste kwartier van de eerste helft kost TOP Oss een resultaat in eigen huis tegen FC Volendam (1-2).

Lang had TOP Oss moeite om het net te vinden. Daar was deze avond geen sprake van. De Ossenaren schoten uit de startblokken. In minuut 6 creëerde TOP een eerste goedlopende aanval, over de rechterkant van het veld. Philippe Rommens schoot TOP zuiver langs Nordin Bakker op voorsprong.

Lang heeft de ploeg van Klaas Wels daar niet van kunnen genieten. Na een halfuur blokkeerde Lorenzo Piqué een inzet van een Volendammer. Dat deed hij met de arm, oordeelde scheidsrechter Van der Laan. Piqué werd gespaard met een gele kaart. De inzet van Jelle Duin glipte net door de handen van Damien Perquis.

Vijf minuten later mocht Dennis Kaars zo het strafschopgebied van TOP binnen dribbelen. De aanvaller van Volendam kreeg alle ruimte om zijn ploeg op voorsprong te schieten (1-2). En zo ging TOP Oss toch balend naar de kleedkamer voor de rust.

In de tweede helft waren er nog wat kansjes over en weer. Wels bracht drie andere aanvallers in: Cas Peters, oud-Volendamspeler Enzo Stroo en Pieter Langedijk. Het elftal ging opportunistisch spelen. De grootste kans was voor Langedijk. De keeper leek al verslagen, maar hij koos voor een zwakke voorzet in plaats van een schot. De arbitrage zat in de wedstrijd ook niet mee. TOP Oss had zomaar een strafschop kunnen krijgen, waardoor het leed verzacht kon worden. Opnieuw een verloren wedstrijd dus voor TOP Oss. Ze zien de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie steeds verder in zicht komen.

TOP Oss 1 - 2 FC Volendam
Opstelling TOP Oss: Damien Perquis; Olivier Rommens, Rick Stuy van den Herik, Lorenzo Piqué, Niels Fleuren; Hennos Asmelash, Lion Kaak; Philippe Rommens; Cihat Celik, Lars Hutten en Giovanni Büttner
Opstelling FC Volendam: Nordin Bakker, Mohamed Betti, Marco Tol, Micky van de Ven, Gijs Smal, Kevin Visser, Nick Doodeman, Jari Vlak, Jelle Duin, Nick Runderkamp en Martijn Kaars
Invallers TOP: Cas Peters, Enzo Stroo, Pieter Langedijk
Gele kaarten TOP: Piqué
Doelpunten: P. Rommens (TOP), Duin en Kaars (Volendam)