advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Klaas Wels ziet bij aantal TOP-spelers verkeerde mentaliteit

Klaas Wels wil de negatieve resultaten van de dramatische seizoenstart doorbreken, maar dan moeten zijn spelers wel alles geven. De Osse hoofdtrainer ziet bij sommige spelers op de training een gebrek aan motivatie.

MVV

Na een succesje tegen Cambuur, kreeg de ploeg van Klaas Wels de speelronde hierna wederom een teleurstelling te verduren. Tegen MVV gingen de Ossenaren flink onderuit. Olivier Rommens en Jan Lammers waren dicht bij de openingstreffer. Echter was het MVV dat het eerste doelpunt maakte. Twaalf minuten later kreeg Lorenzo Pique een rode kaart, waardoor MVV uitliep. Uiteindelijk werd het dezelfde score als tegen Almere City FC en Roda JC: 0-3. 

Toch gelooft directeur Peter Bijvelds in een sportief succesje. Hij wil dat TOP Oss aanvallend voetbal speelt.

Intensieve training

Voor speelronde zes zette Wels in op een zwaar trainingsschema. De spelers werden aan het slot van de vrijdagtraining hard aangepakt. De hoofdtrainer was niet tevreden. ‘’We moeten nog van ver komen. Sommige spelers geven zich minimaal en dat valt mij erg tegen.’’

TOP Oss neemt het maandagavond op tegen FC Dordrecht. In de thuiswedstrijd tegen de huidige nummer achttien kan Wels niet beschikken over de geblesseerden Grad Damen, Philippe Rommens en Giovanni Büttner. Lorenzo Pique is voor de komende twee duels geschorst.