advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

TRV Bernheze houdt op te bestaan

De Toeristische Recreatieve Vereniging (TRV) Bernheze stopt er eind dit jaar definitief mee. Het bleek te moeilijk om nieuwe bestuursleden te vinden en ook was er weinig draagvlak onder de leden om door te gaan.

Voorzitter Katja Brooijmans heeft er wel vrede mee: “Ik denk dat het goed en realistisch is om toe te geven dat je impact klein is. Er is te weinig bestuurlijke daadkracht en de leden zitten er kennelijk ook niet op te wachten.”

TRV Bernheze is een vereniging van ondernemers die zich inzet voor het promoten van lokale toeristische en recreatieve activiteiten en producten. Volgens Brooijmans was er de nodige overlap met andere ondernemersverenigingen- en initiatieven en was mede daardoor het animo voor de TRV niet meer zo groot. De website die TRV verzorgde, wordt nu verder in stand gehouden door de VVV Noordoost-Brabant.

TRV Bernheze organiseerde ieder jaar zelf ook twee evenementen, de Fiets3daagse en de Winterwandeltocht. Die lijken door te kunnen gaan door de inzet van de vrijwilligers die daar ieder jaar bij betrokken zijn. TRV Bernheze heeft nog een bedrag van zo’n 25.000 euro in kas. De komende tijd kunnen de leden nog met ideeën komen voor de besteding van dat geld.