Twee auto's in vlammen op in Den Bosch

Twee voertuigen zijn in Den Bosch in de nacht van zaterdag op zondag in vlammen opgegaan. Dat gebeurde rond de klok van half twee aan de Plataanstraat in de wijk de Muntel.

Twee geparkeerde auto`s, die met de voorzijde naar elkaar toestonden, stonden bij aankomst van de brandweer aan de voorzijde volledig in brand. De brandweer had de brand, die
gepaard ging met veel rookontwikkeling, al snel onder controle. Van beide voertuigen bleef niets over.
Over de oorzaak van de brand is niets bekend, maar brandstichting word niet uitgesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek en vroeg via een Burgernet-bericht om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben te melden.
Ondank het nachtelijke tijdstip was er veel toeloop van buurtbewoners. De eigenaar van een van de uitgebrande voertuigen had de auto pas twee dagen in zijn bezit.

Zwaar vuurwerk

Even verderop in de wijk de Muntel, aan de Veldwijkstraat, gingen in de nacht van woensdag op donderdag ook al twee voertuigen verloren. Toen werden de auto's opgeblazen met vermoedelijk zwaar vuurwerk. De politie onderzoekt of er verband is tussen de twee incidenten.