advertentie Banner Trined

Uitduels MHC Oss met wisselende resultaten

In Driebergen-Rijsenburg juichten de mannen van MHC Oss, die hun eerste competitiewedstrijd in de eerste klasse met 1-2 wonnen. In Amstelveen waren de vrouwen van MHC Oss een niveau hoger allerminst gelukkig met een 2-1 verlies.

Na een week uitstel begonnen de heren dan toch echt aan het seizoen. Shinty was de tegenstander. In de eerste helft zette Olaf Zonnenberg de Ossenaren op voorsprong. Bob Berens verdubbelde de score door een strafcorner rechts in de hoek te plaatsen. Shinty kwam nog terug tot 1-2. Daar bleef het bij, waardoor het team van Peter de Leuw met drie punten aan het seizoen begint. Het doel van dit seizoen is voor de mannen promotie naar de overgangsklasse.

In die competitie zijn de vrouwen al actief. Zij speelden matig in Amstelveen. "We hebben ons niveau niet gehaald", liet trainer Joep van der Coelen weten. Het werd 2-1 voor MHC Amstelveen. Het is de tweede nederlaag uit twee wedstrijden. Al waren de trainer en aanvoerder Karen Festen een stuk meer tevreden over die wedstrijd, waarin de Ossenaren pas in de laatste minuut met 3-4 onderuit gingen.

Komende zondag komen zowel de mannen als de vrouwen uit op sportpark De Rusheuvel. Voor de mannen is EHV uit Enschede de tegenstander. De vrouwen krijgen MHC Alliance uit Heemstede op bezoek.