advertentie Banner SNLR.nl

Ulysses en Stichting Jeugdbelangen starten samenwerking

Voetbalclub Ulysses en Stichting Jeugdbelangen uit Megen tekenen een samenwerkingsovereenkomst.

De samenwerking houdt concreet in dat Stichting Jeugdbelangen gebruik gaat maken van de velden en de kantine van Ulysses. De samenwerkingsovereenkomst is een resultaat van gesprekken tussen de twee partijen die afgelopen zomer zijn gestart.  Stcithing Jeugdbelangen gaan op dinsdag en woensdag gebruikmaken van de kantine en mogen ook de velden gebruiken. 

De samenwerking is voor beide partijen nodig. Stichting Jeugdbelangen Megen heeft een tekort aan vrijwilligers en ondervond problemen op het gebied van accommodatie. Ulysses heeft de wens om het sportpark efficiënter te gebruiken en om beter samen te werken met andere verenigingen in het dorp. "Als er niet gevoetbald wordt, is de accommodatie leeg", vertelt voorzitter Ivo Mulders van Ulysses.

"Het is belangrijk dat we de samenwerking zoeken met andere verenigingen. Daar komen komen goed dingen uit", zegt Mulders. De samenwerkingsovereenkomst werd door de partijen getekend op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. In oktober ondertekende Ulysses ook het Osse sportakkoord waarin het zoeken van samenwerking een belangrijke kwestie is.