Unit voor pop-up snackbar Silly's geplaatst

'De huiskamer van Berghem' is weer bijna terug van weggeweest. Donderdag werd op de Julianastraat een unit geplaatst vóór de plek waar in juni cafetaria Silly's in vlammen opging.

Kortsluiting was de vermoedelijke oorzaak. Waar die precies is ontstaan was niet meer te achterhalen omdat op 21 juni de snackbar tot de grond toe afbrandde.

Voor eigenaren Robbert en Sil Lohstroh was het meteen duidelijk dat dit niet het einde van hun levenswerk was en dat ze opnieuw wilden beginnen. "Het was een rollercoaster van emoties, maar je moet door", aldus Robbert Lohstroh. "Voor het dorp had het ook veel impact, hun huiskamer van Berghem was in één klap weg."

Het medeleven vanuit het dorp maar ook van collega's daarbuiten was groot. "Het leefde heel erg, we kregen veel berichtjes en nog meer bloemen. Dat was wel heel fijn voor ons." In de tussentijd ging het werk zonder frietkraam maar met catering en mobiele frietwagens gewoon door en konden de drie vaste personeelsleden in dienst blijven.

Op 9 december gaat de pop-up snackbar met 24 zitplaatsen open. Vanaf dan start Silly's ook met het bezorgen van online bestellingen in Berghem. In  januari start de nieuwbouw.

advertentie

Lees ook deze artikelen