advertentie Banner SNLR.nl

Update afgelastingen vanwege corona

In verband met maatregelen om het coronavirus in te dammen worden veel evenementen in Brabant afgelast. Hier een overzicht van de afgelastingen in deze regio. 

Den Bosch
De British CARS & Lifestyle beurs in Autotron gaat niet door dit weekend. “We hopen op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waarborgen”, verklaart de organisatie. Bezoekers die al een ticket hadden gekocht krijgen het geld terug.

De cabaretvoorstelling in de Theater Stadstuin van zaterdag 14 maart gaat niet door. De aangekondigde optredens van Thomas Klinkenberg en Jasmijn van Arkel zullen op een ander moment plaatsvinden. Wanneer is nog niet bekend.

De Ontdekdezorg Markt in Rosmalen, gepland voor dinsdag 17 maart, is geannuleerd. De markt was onderdeel van de Ontdekdezorg week, van 16 t/m 21 maart.

Het Life Goals Festival, dat gepland stond voor donderdag 19 maart, gaat niet door. “Omdat er veel aanmeldingen zijn gaan we ervoor om toch zo snel mogelijk samen een leuk festival te beleven”,  laat de organisatie weten. Het is nog niet bekend wanneer het evenement zal worden ingehaald.

Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch heeft besloten alle activiteiten in maart te annuleren. De balies Bolwerk en Sint-Jansmuseum zijn daardoor ook gesloten, de bali Parade blijft vooralsnog geopend.

Oss
Wijkcentrum De Hille in Oss zal de deuren voorlopig sluiten. Dat heeft het bestuur besloten. Zodra er weer verandering komt in de situatie, wordt dit via de site bekend gemaakt.

De Vrije Markt van zondag 15 maart in Dorpshuis 't Slotje in Herpen gaat niet door.

Bernheze
Het Mega Trekkertrek Spektakel op zondag 15 maart en Los  in Loosbroek op vrijdag 13 maart gaan toch niet door. Dit leek eerst wel het geval, de organisatie laat nu toch weten dat er ondanks de reeds getroffen maatregelen gekozen is voor annulering. Er wordt gekeken naar een passende oplossing voor mensen die al tickets hadden gekocht voor Los in Loosbroek.

Geen publieksavond bij Sterrenwacht Halley in Heesch op 20 maart.

Lees voor meer afgelastingen in de regio Oss-Bernheze ons nieuwsbericht van woensdag 11 maart.

Uden
Het bestuur van Kinderboerderij Uden laat weten dat de activiteiten omtrent NLdoet op 13 maart niet doorgaan. Alle evenementen rondom NLdoet worden op een later tijdstip opnieuw ingepland.

Het Nationaal Sneeuwsport Evenement in Uden, op zondag 15 maart, is geannuleerd. Dat laten Special Olympics Nederland en organisator WSG Uden weten. Er wordt gekeken naar een nieuwe datum voor het evenement, naar verwachting kan dit pas plaatsvinden in het wintersportseizoen 2020-2021.

Het Alzheimer café Uden-Meierijstad van dinsdag 17 maart gaat niet door. Alzheimer Nederland heeft besloten alle cafés in de provincie Noord-Brabant voorlopig te laten vervallen.