Update: meerdere evenementen afgelast vanwege corona

Vanwege het coronavirus zijn opnieuw meerdere evenementen in de regio afgelast.

Oss

Toneelvereniging AMICITIA cancelt de voorstellingen 'Hotel Hommelus' van 21, 22, 28 en 29 maart in de Berchplaets in Berghem. De vereniging probeert de voorstelling te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar.

De Bergse Wielerronde van zondag 29 maart gaat niet door. Het was de bedoeling dat het centrum van Berghem werd omgebouwd tot een wielerparcours. De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) heeft dit besloten naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die gisteren gepresenteerd zijn.

Toneelvereniging De Megense Comedie annuleert de voorstelllingen van 21, 22, 28 en 29 maart. Erg jammer voor onze spelers en regisseur, maar ook jammer voor ons trouwe publiek". schrijft de toneelvereniging in een persbericht. De toneelclub zoekt momenteel naar een nieuwe datum voor de voorstellingen.

Bernheze

Zaalvoetbalvereniging HDL uit Heeswijk-Dinther schrapt al het zaalvoetbal in maart 2020.

Veghel

Cultuurfabriek Noordkade schrapt tot 1 april alle publieksevenementen. Dit betekent dat alle concerten, optredens en andere evenementen niet doorgaan. Er wordt gekeken of bepaalde evenementen verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Het café en de receptie zijn gewoon geopend en ook gaan repetities gewoon door.

De dienstenveiling bij RKSV Odiliapeel van zaterdag 21 maart is vanwege het coronavirus afgelast.

 

advertentie

Lees ook deze artikelen