advertentie Banner SNLR.nl

Vakantie-inbraken Heeswijk-Dinther: politie zoekt getuigen

In Heeswijk-Dinther zijn in de afgelopen weken diverse inbraken geweest bij mensen die op vakantie waren. De politie is op zoek naar getuigen en deelt daarnaast enkele tips voor mensen die nog op vakantie gaan.

De inbraken vonden plaats tussen 18 en 25 juli. Op de Nobisweg werd vermoedelijk ingebroken in de nacht van 24 op 25 juli. Op het Hopveld vond de inbraak plaats tussen 18 en 24 juli. De bewoners kwamen hier bij thuiskomst achter.

Tips

De politie merkt op dat bij één van de woningen een aantal weken een caravan voor deur stond, voorafgaand aan vertrek. De politie raadt dit in een Instagram-bericht af. Verder adviseert de politie om de buren op het huis te laten passen tijdens de vakantie. Zij kunnen de gordijnen af en toe openen of de auto op de oprit zetten.

Dit bericht bekijken op Instagram

#Maasland - Voorkom Woninginbraak tijdens vakantie • Helaas zijn er al enkele woninginbraken gepleegd bij vakantiegangers die van hun vakantie genieten. • Wij zijn op zoek naar getuigen, die iets gezien of gehoord hebben en wat ons kan helpen in het onderzoek naar deze inbraken. Het gaat om de volgende locaties: - Op het #Hopveld in Heeswijk-Dinther is er ingebroken tussen 18 en 24 juli; - Op de #Nobisweg in Heeswijk-Dinther is er ingebroken, vermoedelijk in de nacht van 24 op 25 juli. • Op een van de locaties had een aantal weken een caravan voor het huis gestaan, waar men op dit moment mee op vakantie was. • Gaat u nog op vakantie? U kunt zelf al veel doen om een woninginbraak te voorkomen. Hieronder enkele tips: - Pak niet in het volle zicht de caravan/auto in voor je woning; - Zorg dat iemand de post weghaald; - Vraag de buren om op uw woning te letten, laat ze eventueel de auto op uw oprit zetten; - Laat iemand de gordijnen/rolluiken af en toe open en dicht doen; - Gebruik tijdschakelaars op uw verlichting om een bewoonde indruk te wekken. • Voor nog meer tips, kijk dan eens op www.politiekeurmerk.nl/preventietips • #Bernheze #HeeswijkDinther #Heeswijk #Dinther #Woninginbraak #Inbraak #Diefstal #Woning #Vakantie #Politiekeurmerk #Veiligwonen #RSCOOB

Een bericht gedeeld door Politie Oss (@politieoss) op