Veghelse Krystel in de race voor 'Beste Opruimvlogger'

Opruimen: de meeste mensen hebben het niet als hobby, maar Krystel Masuger uit Veghel vindt het heerlijk. De jongedame is één van de zes genomineerden voor de titel Beste Opruimvlogger van Nederland.

De deelneemsters van de verkiezing, georganiseerd door Libelle TV, kregen de opdracht om in een twee minuten durende vlog hun beste opruimtips te verklappen. “Is jouw huis helemaal tot in de puntjes georganiseerd? Is je kledingkast een oase van rust? En weet jij in no time door je fantastische opruimvaardigheden alles direct in huis te vinden? Dan zoekt Libelle TV jou”, zo liet het damesweekblad weten.

Professionele opruimhulp
En dat liet Masuger zich geen twee keer vragen. De opruimgoeroe heeft een eigen bedrijf in 'professional organizing' en weet als geen ander hoe je alles tot in de puntjes kan ordenen. Zelfs bekende Nederlanders als Theo Maassen en kickbokser Rico Verhoeven deden een beroep op de Veghelse. 

Stemmen
De winnaar van de verkiezing wordt tijdens de Libelle Zomerweek van 23 tot 29 mei bekendgemaakt en wint duizend euro. Tot die tijd kan er op de opruimvloggers gestemd worden.