advertentie Banner SNLR.nl

Verlies voor handballers Olympia’89/DOS’80

De handballers van Olympia’89/DOS’80 konden zaterdagavond niet winnen van DFS Arnhem, ondanks dat ze de hele eerste helft van de wedstrijd aan kop gingen.

In de eerste tien minuten namen de Osse spelers het voortouw. Chiel van Iperen en Jordi van Erp brachten de stand op 6-3. In het tweede kwart van de eerste helft konden de Ossenaren opnieuw op twee goals van Jordi van Erp rekenen. Een rake strafworp van Frank Loeffen bracht de ruststand op 14-12.

Tekst gaat verder onder de video.

In de tweede helft hield Olympia’89/DOS’80 de voorsprong nog even vol maar na 42 minuten kon de handbalploeg uit Arnhem de stand gelijk brengen. Chiel van Iperen scoorde opnieuw maar kon daarmee niet voorkomen dat de Ossenaren achter kwamen te staan. Met nog twee minuten op de klok was de stand 29-30. De Arnhemse ploeg liet de tegenpartij er niet meer langs en won het spel met 30-31.

Ook het damesteam behaalde geen winst zondag. Bij rust stonden de vrouwen uit Oss 20-17 achter en in de tweede helft vergrootte de tegenstander uit Bergeijk de marge. Eindstand: 36-26.