Vermiste Celine uit Berghem aangetroffen in Den Haag, Haagse man opgepakt

De vermiste Celine is terecht en ongedeerd. De politie trof haar rond middernacht aan in een woning in Den Haag. Een Haagse man van 31 is opgepakt voor haar vermissing.

Dat maakte de politie donderdagochtend bekend via Twitter. 

Celine was sinds vrijdagavond vermist en voor het laatst gezien in de Schoolstraat in Berghem. Uit onderzoek bleek dat Celine door een onbekende man vlakbij haar woning is opgepikt.  De politie maakte woensdag foto's openbaar van die man. Donderdagmiddag maakte de politie bekend dat de man op de foto's 'vermoedelijk' dezelfde man is die is aangehouden. De verblijfplaats van de man kwam onder meer naar voren op basis van tips na het Amber Alert.

Het politieonderzoek

Het onderzoeksteam zette alle mogelijke middelen in om Celine te traceren zoals onder meer aandacht in de uitzending van Opsporing Verzocht en het Amber Alert . Ook werden oproepen van de politie via social media massaal gedeeld door het publiek.
"Het onderzoeksteam richt zich nu op het onderzoek waar Celine is geweest en wat er allemaal is gebeurd de afgelopen dagen. De verdachte zit vast en wordt gehoord over zijn rol en aandeel in deze zaak", zo laat de politie weten. 

Familie zielsgelukkig

De familie is zielsgelukkig, opgelucht en ongelooflijk blij dat Celine veilig is, staat geschreven in een verklaring. In de loop van de nacht is het meisje herenigd met haar dierbaren. De familie laat weten blij te zijn met de steun en hulp die ze de afgelopen week hebben gehad. Dat heeft de familie veel goed gedaan. "Zonder jullie was het niet gelukt Celine weer in de armen te kunnen sluiten", schrijft de familie.  Nu ze weer veilig terug is, wil de familie de afgelopen dagen in alle rust verwerken.