advertentie Banner SNLR.nl

Vier spelers TOP en twee spelers Den Bosch in elftal van de week

Het elftal van de week van speelronde 1 in de Keuken Kampioen Divisie bestaat voor meer dan de helft uit spelers van TOP Oss en FC Den Bosch.

Cihat Çelik, Rick Stuy van den Herik, Olivier Rommens en Lorenzo Piqué. De vier TOP-spelers staan allemaal in het elftal van de week. De nominatie hebben ze te denken aan het goede spel in de thuiswedstrijd met Jong Ajax, afgelopen vrijdag. De Ossenaren wonnen het duel met 2-1. Çelik was een van de doelpuntenmakers.

Danny Verbeek en Abdulsamed Abdullahi van FC Den Bosch zijn te vinden op het middenveld. In de wedstrijd tegen Jong PSV waren de buitenspelers verantwoordelijk voor de twee doelpunten. De uitwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, doordat Mohammed Ihattaren het op zijn heupen had namens de Eindhovenaren. Ihattaren vult de derde en laatste plaats op het middenveld van het elftal van de week in.

Sonny Stevens (SC Cambuur), Mitchel Keulen (Roda JC), Joël Zwarts (Excelsior) en Anthony van den Hurk (MVV) zijn de andere spelers in het elftal van de week.