advertentie Banner SNLR.nl

Voetbalclub Prinses Irene in rouw na verlies van twee leden

Arnold van Tilburg en Jan Nelissen van voetbalclub Prinses Irene zijn afgelopen weekend overleden als gevolg van het coronavirus.

Het coronavirus heeft voetbalvereniging Prinses Irene hard geraakt  Vrijdag en zaterdag kwamen er twee leden van de club te overlijden. Van Tilburg (68, links) was meer dan dertig jaar lid van de Nistelrodese voetbalvereniging. Hij was vooral trainer en leider bij de jeugd en was daarnaast scheidsrechter. In 2009 werd Van Tilburg benoemd tot Lid van Verdienste. Hij kampte het afgelopen jaar met gezondheidsproblemen maar was weer aan de beterende hand. 

Nelissen (73, rechts) was namens slijterij Nelissen de vaste leverancier van de kantine van Prinses Irene. De Nistelrodenaar was fervent fan van het eerste elftal en was lid van de supportersvereniging van de club. Nelissen had al gezondheidsproblemen. Een longontsteking in combinatie met een coronabesmetting werd Nelissen afgelopen zaterdag fataal.

Het bestuur van de club en de supportersvereniging wensen nabestaanden van Van Tilburg en Nelissen veel sterkte om het verlies te verwerken. Via de website heeft de club een condoleance register geopend.