advertentie Banner SNLR.nl

Voetbaltoernooi Thuis in Oss Cup om 'elkaar te leren kennen'

Thuis in Oss organiseert in samenwerking met het Sport Expertise Centrum (SEC) en TOP Oss een voetbaltoernooi; de Thuis in Oss Cup.

Het toernooi wordt donderdag 1 oktober gehouden in het stadion van TOP Oss en is bedoeld voor Ossenaren en nieuwe Ossenaren. Volgens Thuis in Oss is dit een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen. “Samen sporten is daar een perfecte manier voor. Dat heeft de eerste Thuis in Oss Cup vorig jaar wel bewezen”, vertelt Angelo Schuurmans, coördinator van Thuis in Oss.

Het draait tijdens de Thuis in Oss Cup dan ook niet alleen maar om voetbal. “Gezelligheid staat voorop. Daarom wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes en een DJ die van deze avond een klein feestje maakt”, aldus Schuurmans.

Iedereen van 16 jaar en ouder die voetbal leuk vindt, kan gratis meedoen. Ervaring is geen must. Geïnteresseerden kunnen individueel, met een paar voetbalmaatjes of zich met een heel voetbalteam aanmelden. Het SEC stelt uit alle aanmeldingen de teams samen, zodat er per team een mix ontstaat van oude en nieuwe Ossenaren en ervaren en minder ervaren voetballers.

Meer informatie is te vinden via de website: https://www.thuisinoss.com/thuisinosscup2020/