Hans Koster Fotografie

Camping de Pier omgedoopt tot vakantiepark Sandberghe

Camping de Pier in Uden heeft sinds zaterdag een nieuwe naam: Sandberghe. Een beeld met zelf opgezette tenten, caravans en touringcars is daarmee verleden tijd. "We zijn echt van een camping afgestapt."

Op het recreatieterrein wordt de laatste hand gelegd aan nieuwe vakantiehuisjes. Nou ja, huisjes, het zijn grote en luxe vakantiewoningen. "De huizen bieden net iets meer dan wat je zou verwachten. Stankafzuiging op de toiletten, een Quooker en een goed bed", vertelt vakantieparkeigenaar Rems Verbossen.

Meer exclusiviteit dus en dat is precies wat Verbossen voor ogen heeft. "We zijn echt van een camping afgestapt en overgegaan op een verblijfslocaties die we verhuren. Daarbij is glamping het dichtsbijzijnde wat je met kamperen kan vergelijken."

Andere doelgroep

Met een exclusiever vakantiepark wil Verbossen ook een specifieke doelgroep aanspreken. "We richten ons op een doelgroep die meer te besteden heeft en een vakantie beschouwt als iets exclusievers dan een willekeurig park."

Naast de houten vakantiehuizen is de speeltuin vernieuwd, is er een sauna en een buitenkeuken geplaatst. En dat allemaal in een natuurlijke omgeving. "Het park heeft als uitgangspunt een uitloop van de Maashorst. Dus alles wat je in de Maashorst vindt, vindt je hier ook."