advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Voorzitter Bert Geerts van FC Engelen neemt afscheid

Bert Geerts neemt deze maand afscheid als voorzitter van voetbalclub FC Engelen. Geerts stond 12 jaar aan het hoofd van de club, die uitkomt in de derde klasse van het amateurvoetbal.

Het afscheid stond eigenlijk gepland voor maart dit jaar maar vanwege de coronacrisis is besloten het te verplaatsen naar september. “Er mag weer ruimte komen voor mensen met nieuwe ideeën en een frisse blik op de toekomst van een prachtige club”, liet Geerts onlangs nog optekenen in het lokale blad De Tweeterp.

Streven van Geerts is altijd geweest om zoveel mogelijk inwoners van Engelen de kans te geven te kunnen voetballen. En dan gaat het ook om meisjes, senioren en G-voetballers, wat ze bij FC Engelen ‘Special Soccer’ noemen. De club heeft inmiddels 42 jeugdteams en vier seniorenteams. Het eerste elftal staat onder leiding van oud-prof Anthony Lurling, zelf ook woonachtig in Engelen.

De voorzittershamer van Bert Geerts wordt waarschijnlijk overgenomen door een duo, Ruud Aben en Bram Broeks. Op 24 september moet dat nog officieel worden besloten tijdens een algemene ledenvergadering.