Voorzitters veiligheidsregio's: Blijf thuis, betrokken en fit

De drie burgemeesters van de veiligheidsregio's hebben de inwoners van Brabant via een brief opgeroepen om als het kan thuis te blijven.

De drie voorzitters bedanken de inwoners van Brabant ook dat ze massaal gehoor geven aan de oproep tot sociale onthouding. Ze geven ook aan dat ze deze oproep gewoon blijft staan. De drie voorzitters van de veiligheidsregio's Brabant zijn de burgemeesters uit Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

Brief
Hun brief is gepubliceerd nadat het kabinet zondag met nieuwe maatregelen kwam. In de brief wordt duidelijk aangegeven dat onnodig contact vermeden moet worden, maar dat mensen ook alert moeten zijn en moeten kijken hoe je anderen kunt helpen en steunen.

Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar!

Voorzitters veiligheidsregio's Brabant

De voorzitters geven in de brief aan dat zij Brabant heel hard nodig hebben. Als voorzitters steunen zij ook de mensen die in de GGD, ambulance, zorg, politie, brandweer en andere vitale sectoren werken.

Gezond verstand
De burgemeesters sluiten de brief af met de oproep om ons gezonde verstand te gebruiken en onnodig contact te vermijden. Zo neemt de kans op besmetting fors af. "Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar!"

advertentie

Lees ook deze artikelen