Wels over derby FC Den Bosch - TOP: âSfeer zegt voldoendeâ

OSS - Vrijdagavond staat de derbyâs der derbyâs weer op het programma: FC Den Bosch â TOP Oss. Trainers Wil Boessen (FC Den Bosch) en Klaas Wels (TOP) blikken vooruit.

Klaas Wels van TOP is blij dat uitsupporters gewoon weer welkom zijn: âWe worden ondersteund door een vol uitvak. De steun en sfeer zegt voldoende.â Boessen: âHet is altijd spannend om tegen Oss te spelen. Sowieso door de rivaliteit van de supporters. Ik hoop dat het in de hand blijft. Beide clubs hebben er niets aan dat er ongeregeldheden komen.â

Beide ploegen presenteerden onlangs nieuwe spelers. Bij TOP trainde Olivier Rommens, broer van TOP-speler Philippe Rommens, voor het eerst mee. âHij moet wennen aan de speelwijze, maar hij doet dat prima. Als het nodig is, zal hij gaan invallenâ, vertelt Wels.

Bij FC Den Bosch tekende Vincent Vermeij afgelopen dinsdag een contract voor een halfjaar. Of Boessen zijn nieuwste aanwinst opstelt, weet hij nog niet. Vermeij heeft bij de Bosschenaren nog niet heeft meegetraind, én vandaag is hij vader geworden van een dochter. âMorgen kijken we hoe de nachtrust is geweestâ, zegt Boessen.