advertentie Banner Trined

Wethouder over vertrek Versteijlen: "Hij zou per 1 april sowieso weggaan"

OSS - Wethouder Johan van der Schoot heeft vanavond tijdens een vergadering op het gemeentehuis in Oss gereageerd op het vertrek van voorzitter Geert Versteijlen bij Stichting Maashorst in Uitvoering. "Geert heeft veel betekend voor De Maashorst maar zou per 1 april sowieso weggaan omdat er een ander bestuur komt."

"Met zijn kennis en qua tijd heeft Geert Versteijlen zich enorm ingezet voor het natuurgebied. Zijn vertrek is een groot gemis. Maar hij zou per 1 april sowieso weggaan. Afgelopen weekend liet hij weten nu al op te stappen", aldus de wethouder. Verschillende visie op toekomstig bestuur
Volgens Van der Schoot komt dat omdat er een verschil van visie is over hoe de stichting Maashorst in Uitvoering in de toekomst bestuurd moet worden. Het was al bekend dat er een ander bestuur komt voor de Stichting Maashorst. "Geert Versteijlen heeft zijn visie hoe dat eruit moet zien. Hij zit daarmee niet op dezelfde lijn als onder andere Oss voor ogen heeft. Dat verschil in visie was voor hem reden om een signaal af te geven door te zeggen: ik stop er nu al mee."

Met het vertrek van Versteijlen zit er nog altijd een bestuur, de continuïteit is niet in het geding, zo laat de wethouder weten.