advertentie Banner SNLR.nl

Willem II te sterk voor TOP Oss

Het elftal van TOP Oss heeft het tweede oefenduel in de voorbereiding verloren. In Oisterwijk won Willem II met 2-0.

Het overwicht was vanaf het begin voor de Eredivisieploeg. De beste kans in de eerste helft aan Osse kant was voor Enzo Stroo. Na een prima aanname verdedigde Piet Velthuizen de bal. Uit een corner kwamen de Tilburgers in de 38e minuut op voorsprong. Vangelis Pavlidis kopte de bal achter keeper Ronald Koeman.

De eerste mogelijkheid van de tweede helft was direct raak voor de ploeg van Adrie Koster. Opnieuw was het Pavlidis die in de 59e minuut binnenschoot. Er werd matig verdedigd door de Ossenaren. Hierna werd TOP sterker, met kansen voor onder meer Lars Hutten en Philippe Rommens. Het bleef bij 0-2, dankzij een goede save van Koeman op de strafschop van Crowley.

Opstelling TOP Oss: Koeman; Fleuren, Pique, Van den Herik, Opdam; Kaak, Overgoor, Rommens, Mertens, Loukili; Stroo
Doelpuntenmakers TOP Oss: geen

Proefspelers
In het team van Klaas Wels stonden een aantal proefspelers opgesteld, die momenteel bij TOP Oss meetrainen. Levi Opdam, Dylan Mertens en Karim Loukili stonden in de basis. Na de rust zette trainer Klaas Wels veel wisselspelers in.

Het eerste oefenduel van TOP Oss ging op 9 juli ook verloren. Excelsior was met 3-1 te sterk. Dinsdagmiddag speelt TOP de volgende wedstrijd. Om 17.00 uur wordt in Herpen afgetrapt tegen RKC Waalwijk.