advertentie Banner SNLR.nl

Winnares Heel Holland Bakt terug op haar werk in Den Bosch

Winnares van Heel Holland Bakt Anouk was woensdagmiddag weer even terug te vinden op haar werk bij de Avans in Den Bosch.

Met taart en luid applaus werd Meesterbakker Anouk Glaudemans op de Avans ontvangen door haar collega’s. Anouk won zondag het tv-programma Heel Holland Bakt. Na alle aandacht die de winnares heeft gekregen was het fijn om weer even op haar vertrouwde plek te zijn.

“Dit zijn de mensen die ik lief heb en ik ben heel blij dat ik het met deze mensen kan vieren”, vertelt Anouk.

Anouk werkt als docent bij de studie Social Work. Mede door haar collega’s was het mogelijk om mee te doen aan het tv-programma. “Ik zat in het complot en dat was ook echt nodig. Ik moest allerlei dingen veranderen. Er waren roosterwijzigingen en een aantal lessen van Anouk vielen uit. Elke week spraken we elkaar en gaf ze weer aan dat ze nog meer tijd nodig had voor Heel Holland Bakt. Het was heel leuk om het van zo dichtbij mee te maken”, vertelt adjunct-directeur Bartje de Wit.

Toekomst
Anouk mag zich een jaar lang de beste thuisbakker van Nederland noemen. Ze heeft plannen voor de toekomst, maar laat haar studenten niet achter. “Ik blijf gewoon twee dagen per week bij Avans werken. Ik heb de andere dagen onbepaald verlof opgenomen zodat ik wel wat andere dingen kan gaan doen en ontdekken. Ik wil allemaal dingen gaan uitproberen en kijken wat er bij mij past. Over een paar maanden zal ik een besluit nemen wat of ik wil met deze carrière”, zegt de winnares.