advertentie Banner SNLR.nl

Zelfs Zuid-Korea jumpt voor de camera's van Mitchell

Een salto uit Spanje, een stunt uit Noorwegen en pirouette uit Zuid-Korea. Over de hele wereld springen bezoekers van trampolineparken voor de camera's van Mitchell Warmerdam uit Den Bosch, die hiervoor een systeem heeft ontwikkeld.

De 26-jarige ondernemer plaatste in eerste instantie camera’s in sportscholen. Het echte succes begon met een telefoontje van een trampolinepark uit Breda. Het park vroeg of Mitchell de ipads ook daar kon ophangen. "Een paar weken later bleek dat er duizenden mensen een filmpje hadden gemaakt van hun sprongen. Toen realiseerden we ons wel dat het echt groot zou kunnen worden" zegt Mitchell Warmerdam.

 

Tekst gaat verder onder de video

 Het bedrijf dat de toepasselijke naam Gymeyes draagt, biedt met het systeem extra entertainment in de trampolineparken, maar ook een golf aan gratis PR. Alle mensen die een filmpje delen via social media, dragen daar aan bij.

De Bossche Investerings Maatschappij gaat Gymeyes helpen groeien, vooral ook omdat het bedrijf perfect past in het profiel van Den Bosch als ‘datastad’. Het fonds investeert een bedrag in het bedrijf, maar wil niet zeggen hoeveel. Met het geld gaat Mitchell, die inmiddels 5 mensen in dienst heeft, zijn software doorontwikkelen en de Amerikaanse markt proberen te veroveren.