advertentie Banner SNLR.nl

Zeventigjarige Adriaan vlogt met webserie 'Adriaan op weg naar'

OSS - Vloggen is erg populair in Nederland. Niet alleen bij de jeugd, maar ook bij de wat ouderen van onze samenleving. Ook de zeventigjarige Adriaan van Berkom uit Oss is erg actief met zijn GoPro-camera. Wil je wat zien van Oss en omgeving, dan zit je bij zijn YouTube-kanaal 'Adriaan op weg naar' goed.

Adriaan werd in juni zeventig jaar. Voor zijn verjaardag vroeg hij een selfiestick, maar hij kreeg een GoPro-camera. Die monteerde hij op zijn scootmobiel en sindsdien registreert hij zijn ritjes. "Wat rapper Boef kan, kan ik ook", lacht Adriaan. "Ik vind het leuk om rond te rijden en op deze manier kan ik mensen iets van Oss laten zien", vertelt hij verder. 

Op dit moment staat de teller op vier gepubliceerde vlogs. Zo ging hij met de scootmobiel naar de Osse weekmarkt, naar gemeenschapshuis De Hille, naar een forellenvijver en naar ziekenhuis Bernhoven. Maar trouwe kijkers hoeven niet te wanhopen: er komen nog meer vlogs aan. "Ik ben al bij het Zandsculpturenfestival geweest en bij Snackbar Wimke in Oijen. Die zijn al opgenomen." De Ossenaar is ook nog eens ambitieus. "Ik hoop de tienduizend volgers te gaan halen. We gaan het zien."