advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Zorgmedewerkers Bernhoven krijgen festivaltickets cadeau: 'belofte komen we na'

Uit naam van haar overleden man, bedoeld voor 'de zorgmedewerkers die zo hard geknokt hebben', biedt Penny Klamer het zorgpersoneel van Bernhoven dit jaar gratis toegang tot haar festival Muze Misse in Oss.

De echtgenoot van Klamer, Will Klamer, kreeg het virus onder de leden en overleed in juni van het vorige jaar. "Penny begeleidde haar echtgenoot meermaals naar Bernhoven, waar Will met veel toewijding is opgevangen", schrijft de festivalorganisatie.

"Covid-19 heeft een diepe wond geslagen in Oss en omgeving, Brabant werd in een vroeg stadium heel zwaar getroffen. Het ergste lijkt voor veel mensen misschien achter de rug, maar tussen de ziekenhuismuren gaat de strijd tegen de gevolgen van de pandemie onvermoeibaar door." Will Klamer wilde volgens Penny de verplegers die hem verzorgden tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis terugbetalen met een festivaldag.

Ondanks het overlijden van Will wordt die belofte ingelost. "Helaas is Will er dit festival voor het eerst alleen in onze gedachten bij, maar zijn belofte komen we na. De zorgmedewerkers die zo hard geknokt hebben voor iedereen die bij Bernhoven is binnengebracht, worden uitgenodigd voor Muze Misse Festival 2021.

Het festival vindt dit jaar plaats op 3 en 4 juli 2021.