red dot22:15 uur

7 jul 2019

Memphis Maniacs sluit Muze Misse af

De groep die het maken van medleys tot een ware kunst heeft verheven, is Memphis Maniacs. De band heeft geen zelfgeschreven nummers maar speelt mixes - zogenaamde "mash-ups" - van allerlei bekende nummers en mengt op die manier diverse stijlen en genres. De band sluit Muze Misse af met nummers die een feest der herkenning zijn.

whatsapp image 2019-07-07 at 22.07.03.jpeg
whatsapp image 2019-07-07 at 22.07.03 (1).jpeg

red dot20:35 uur

Dak eraf met Navarone

Het Jan Cunenpark is vanaf 20.00 uur in Rocksferen: de Nijmeegs/Amsterdamse band Navarone staat op het punt hun vierde album 'SALVO' uit te brengen en geeft Oss tijdens Muze Misse een voorproefje. Navarone speelde al op festivals als Sziget (HUN), Reeperbahn (DE), Colors of Ostrava (CZ), Eurosonic Noorderslag, Zwarte Cross, Concert At Sea, Paaspop, Appelpop, Huntenpop, verschillende bevrijdingsfestivals en op PopOss in het Jan Cunenpark.

red dot20:15 uur

red dot17:10 uur

Glennis Grace straalt op Muze Misse

Na America's Got Talent is Glennis Grace Nederland zeker niet vergeten. Vanaf het moment dat de pop- en soulzangeres het podium betreedt heeft ze Muze Misse in haar greep.

whatsapp image 2019-07-07 at 17.03.55.jpeg
glennis.jpg

red dot16:10 uur

Bussel Skate Crew wil Oss op de kaart zetten

Bussel Skate Crew, kortweg BSC, is een rapgroep die bestaat uit negen jongens uit Oss a.k.a. ‘Chiraq aan de Maas’: LeBrain, Leftlane, Lil Ging, Tonti Saaf, Lil Waterboy, FreeChandell, Sckripton, Losse Brakka en DJ Pater Wijki. De negen lieten alle toeschouwers springen, zakken en weer opstaan.

"We kregen het publiek goed mee", is dan ook de reactie na afloop. Waar de groep zich over een paar jaar ziet staan? "Woo Hah!" roepen ze in koor. Woo hah is een van de grootste hiphop festivals in Europa. Maar hun 'hometown' vergeten, doen ze nooit. "We willen Oss juist op de kaart zetten!"

red dot16:02 uur

Rilan & The Bombardiers laten bezoekers Muze Misse swingen

Na uitverkochte tour en een booming festivalseizoen staat Rilan & the Bombardiers dit jaar op Muze Misse. Met hun eclectisch stijl van pop, funk, rap, rythm-and-blues en nummers van hun debuutalbum ‘Afrodite’ krijgen ze zondagmiddag het hele Jan Cunenpark aan het dansen.  

rilan.jpg

red dot14:59 uur

Famke Louise

Om 14.15 uur was het de beurt aan rapper Famke Louise. De artiest trad op met bekende hits als Derrière en Vroom. Haar fans bestaan vooral uit tienermeiden. Het lukte een enkeling om een foto met Famke te maken.

whatsapp image 2019-07-07 at 14.51.52.jpeg

red dot13:33 uur

Jan Cunenpark loopt snel vol voor Frans Bauer

Nadat het festivalterrein om 11.30 uur opende, stroomden al snel de eerste bezoekers binnen. Tegen half twee zie het al zwart van de bezoekers. Een groepje dames staat al een uur voor aanvang van het optreden van Frans Bauer te wachten bij het hoofdpodium. "Met Frans is het altijd feest", zegt een dame uit Utrecht. "Hij is ook erg vriendelijk naar zijn fans. Hij kwam net al even met ons kletsen." Eén van haar vriendinnen vult aan: "Ik kom uit Hoorn en bezoek veel van zijn concerten. Gisteren waren we in Belgie, waar hij optrad."

whatsapp image 2019-07-07 at 13.22.35 (1).jpeg

red dot10:12 uur

Meer dan 4500 kaarten verkocht

Organisator Penny Klamer liet eerder weten dat er op een piek 4500 mensen op het terrein bij kunstmuseum Jan Cunen staan. "Dan is het druk, maar dan zijn we nog niet uitverkocht", vertelde ze. "We verkopen ook altijd meer dan 4500 kaarten. Maar niet iedereen komt tegelijkertijd, natuurlijk."

red dot09:45 uur

Hoofdpodium

Het hoofdpodium staat klaar voor Frans Bauer, van Dik Hout, Glennis Grace, Famke Louise en Navarone!

Dit bericht bekijken op Instagram

Bijna startklaar !!!! Tickets nog aan de dagkassa.....

Een bericht gedeeld door Muze Misse (@muzemisse) op

red dot09:36 uur

Weersverwachting Oss

Het wordt vandaag 19 graden in Oss. Dat is koel voor de tijd van het jaar. De organisatie laat weten dat het onder de bomen nog koeler kan zijn.