liveblog

Liveblog: Tien spelers TOP Oss knokken zich naar voorsprong tegen NEC

In dit liveblog houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen bij de wedstrijd TOP Oss-NEC in de Keuken Kampioen Divisie (aftrap 20.00 uur).


live
18:36 uur

Roshon van Eijma blijft vertrouwen houden ondanks verlies basisplaats

TOP Oss-speler Roshon van Eijma zegt te blijven werken aan zijn verbeterpunten. De verdediger moest in de bekerwedstrijd tegen Almere City genoegen nemen met een plek op de bank. Tegen FC Eindhoven werd Van Eijma in de rust naar de kant gehaald.

“Het is altijd vervelend om niet te spelen”, begint de 24-jarige voetballer. “Maar de trainer maakt de keuzes en heeft zijn keuze uitgelegd. We hebben het over een aantal voetbalonderdelen gehad. Hij wil dat ik daar een aantal stappen in maak. Vooral aan de bal en verdedigend staan.”

(Tekst loopt verder onder de video)

Debuut 

TOP Oss ontvangt vrijdag Roda JC. Voor Van Eijma is dat een bijzonder duel. Hij maakte in 2019 in het duel tegen Cambuur zijn eerste minuten in het betaald voetbal bij de club uit Kerkrade. Een mooie kans om zich te herpakken zou je zeggen. “Ik heb daar mooie jaren mee mogen maken. Het is altijd wel een extra motivatie om nog meer mijn best te doen.”

De ontmoeting met Roda JC betekent dat TOP voor de derde keer op rij een ploeg treft uit de top 5 van de competitie. De international van Curaçao houdt zich daar niet mee bezig. “Iedereen heeft dit jaar een goed team. Ik kijk niet echt naar de tegenstander en hoe sterk ze zijn. We moeten uitgaan van onze eigen kwaliteiten.”

22:43 uur

Reactie Klaas Wels

21:52 uur

Einde wedstrijd

De wedstrijd is ten einde. TOP Oss knokt zich met tien man voorbij NEC. Een heel knappe prestatie van de ploeg van Klaas Wels!

21:50 uur

Extra tijd

21:48 uur

Stand houden

88. NEC'ers vinden dat ze hebben gescoord. Maar volgens de arbitrage is de bal niet over de doellijn geweest. TOP vecht om stand te houden #topnec

21:44 uur

Kans Van der Heijden

21:39 uur

2-1

81. Remans kopt raak! 2-1 voor TOP Oss. Met tien man. Je gelooft het niet #topnec

21:33 uur

1-1

Rick Stuy van den Herik scoort de 1-1! De aanvoerder krijgt de rebound nadat Branderhorst een poging van Milts moeizaam verwerkt. 

21:30 uur

Kansen genoeg