Bert van Berkum

liveblog

FC Den Bosch wint derby van TOP Oss, ongeregeldheden na de wedstrijd

Stadion de Vliert in Den Bosch was zaterdagmiddag het decor voor de derby van Noordoost Brabant: FC Den Bosch-TOP Oss eindigde in 4-1.


live
19:14 uur

TOP zakt door het ijs

Trainer Kristof Aelbrecht en aanvaller Toshio Lake vinden het lastig om te duiden waar het mis ging vandaag. De ploeg was na de uitvalbeurt van Richonell Margeret geen schim meer van de beginfase. Of dat met de blessure te maken had, weet Aelbrecht niet. "Ik vind het lastig om de vinger op de zere plek te leggen", zei Lake.

19:11 uur

De Gier blij met overwinning

Jack de Gier is blij met de manier waarop zijn ploeg vandaag speelde: "De tweede helft waren we echt dominant. We hebben een hoop jongens uit Den Bosch en die weten hoe belangrijk de derby tegen TOP Oss is." 

19:09 uur

Ongeregeldheden

TOP Oss fans zijn na het laatste fluitsignaal door de hekken van het uitvak gebroken. Hierbij raakte een beveiliger en een steward gewond. Uiteindelijk heeft de ME het uitvak ontruimd. Tot een confrontatie met de supporters van FC Den Bosch kwam het niet.

18:22 uur

Einde wedstrijd!

Het zit erop, Joey Kooij fluit voor het laatst. FC Den Bosch de derby van TOP Oss met 4-1. FC Den Bosch is door deze overwinning van de laatste plaats af.

18:16 uur

Sfeer

De sfeer zit er goed in op de tribunes van FC Den Bosch, dat eindelijk weer drie punten gaat bijschrijven. 

18:12 uur

Wedstrijd stilgelegd

80' Scheidsrechter Joey Kooij legt de wedstrijd stil nadat er een aantal knallers worden afgestoken op de M-Side. Na een oproep van de stadionspeaker wordt de wedstrijd weer hervat

18:05 uur

GOAL!

75' 4-1! U leest het goed, weer een goal van FC Den Bosch. Ryan Leijten scoort na goed voorbereidend werk van Patoulidis. Het moet heel gek lopen wil TOP Oss hier nog resultaat halen. 

18:02 uur

Wissels TOP Oss

18:00 uur

GOAL!

68' FC Den Bosch breidt de voorsprong uit! Danny Verbeek schiet de bal vanaf rand zestien in de onderhoek. 3-1. Gaan de Bosschenaren dan eindelijk weer een overwinning boeken?

17:51 uur

Wissel FC Den Bosch