Nulandia zet trainer per direct op non-actief: 'Gedrag is onacceptabel'

NULAND - Voetbalclub Nulandia heeft trainer Koen Wissing per direct op non-actief gesteld na een vertrouwensbreuk. Wissing, die na dit seizoen aan de slag gaat als assistent-trainer van OJC Rosmalen, zou spelers van zijn huidige ploeg hebben benaderd met hem mee te gaan.
Dat schoot bij het bestuur van de Nulandse club in het verkeerde keelgat. âHet standpunt van de club is dat het vertoonde gedrag onacceptabel is, gezien de fase waarin het eerste elftal zich bevindt. Op basis van deze informatie is het besluit genomen om de trainer per direct op non-actief te stellenâ, laat het bestuur weten.

âLastige timingâ
De beslissing kon bijna niet op een ongelukkiger moment komen. De Nulandse voetbalclub doet nog volop mee in de strijd om promotie naar de derde klasse via de nacompetitie. âEen breed gedragen beslissing, maar qua timing een hele lastigeâ, zegt het bestuur.

Het is nog niet bekend wie de honneurs voor de resterende wedstrijden gaat waarnemen. Zondag speelt Nulandia uit tegen Festilent in de halve finale van de nacompetitie.

Wissing wilde maandag niet reageren.
advertentie

Lees ook deze artikelen