Olivier Rommens vergezelt zijn broer bij TOP Oss

OSS â TOP Oss heeft de selectie versterkt met de oudere broer van Philippe Rommens: Olivier. De 23-jarige middenvelder komt over van NAC Breda en tekent voor 2,5 jaar.
Rommens kwam in 2006 samen met zijn broertje in de jeugdopleiding van PSV terecht en maakte in het seizoen 2014/2015 zijn debuut voor Jong PSV. Vervolgens speelde hij meer dan 50 wedstrijden voor de Eindhovenaren waarna de Belg naar NAC verkaste. Tijdens zijn eerste jaar in Breda speelde hij 23 duels maar daarna lag hij er lang uit met een kruisbandblessure. Afgelopen zomer werd Rommens weer fit verklaard, maar tot een debuut in de eredivisie kwam het niet.

Directeur Peter Bijvelds van TOP Oss is zeer te spreken over zijn nieuwe aanwinst. Omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan en omdat hij, net als zijn broer Philippe, qua karakter goed in elkaar steekt. "Olivier is een winnaar. Een bijter. En een slimme voetballer. Met hem win je wedstrijden", zo licht Bijvelds toe. "Daarnaast heeft hij ook nog eens veel dynamiek in zijn spel. Ik ben blij dat we hem voor langere tijd hebben weten te binden".
advertentie

Lees ook deze artikelen