Olympia'89/DOS'80 wint in beker wél van GHV

GOIRLE - Olympia'89/DOS'80 heeft revanche genomen op GHV uit Goirle. De Ossenaren verloren afgelopen weekend nog met 32-33 van de ploeg in de competitie, maar gisteren in de beker won de ploeg van trainer Frans van Erp met 31-35.
De wedstrijd liep tot 8-8 gelijk op, maar in tegenstelling tot afgelopen weekeinde kende Olympia geen inzinking, maar juist een opleving in het tweede gedeelte van de eerste helft. Kevin de Leeuw (2) en Chiel van Iperen (3) zorgden voor het eerste serieuze gaatje: 8-13. De volgende treffer van de gasten was van een debutant; A-junior Thomas van Kessel tekende de 9-14 aan. De marge ging zelfs even naar 6 en bij het ingaan van de rust was daar nog bijna alles van over: 14-19.

De tweede helft werd nog een klein beetje spannend toen GHV terugkwam tot 25-28 en 27-30, maar de revival van de ploeg van oud-trainer Karin van Erp werd in de kiem gesmoord. Met name Geert van de Goor en Harm van Iperen gaven in de slotfase nog wat extra gas met 3 treffers, waardoor de zege mooie cijfers kreeg: 31-35.
advertentie

Lees ook deze artikelen